بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رشت- بازرس کل گیلان از عدم مسئولیت پذیری و کارایی برخی مدیران شهرستانی در منابع طبیعی استان انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، احمد آقایی صبح شنبه در اولین ساعات کاری اولین روز هفته به صورت سرزده وارد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان شد و با مدیر کل و معاونین این اداره کل جلسه ای برگزار کرد.
«احمد آقایی» بازرس کل گیلان با تشبیه کار کردن در منابع طبیعی با میدان جنگ اظهار کرد: در این ایام نگه داری از درختان و جنگل ها و حفظ منابع طبیعی چه بسا از جنگیدن با دشمن هم سخت تر است چرا که با قاچاق سازمان یافته سرو کار دارند و بسیار هم صاحب قدرت هستند.
آقایی در این جلسه که سربازرس و کارشناسان گروه زمین، منابع طبیعی و محیط زیست نیز حضور داشتند، نوع فعالیت متولیان منابع طبیعی را جهاد اکبر دانست و افزود: کارمندان، جنگلبانان و قرقبانان منابع طبیعی برای حفظ انفال با تجهیزات و امکانات محدود با جنگ صاحبان قدرت و قاچاقچیان شبکه ای می روند.
وی ادامه داد: ضعف های موجود ناشی از کم کاری و ضعف برخی مسئولین گذشته است که به شما ارث رسیده اما امیدواریم با همین کیفیت و امکانات کم هم نیروهای جان برکف منابع طبیعی در حفظ و نگهداری جنگل ها و مراتع و غیره با جدیت بیشتری عمل کنند تا آیندگان از آنها به نیکی یاد کنند.
بازرس کل استان با گله مندی از عدم مسئولیت پذیری و کارایی برخی مدیران شهرستانی در منابع طبیعی اظهار کرد: چطور مسئول شهرستانی از حوزه کاری خود هیچ اطلاعاتی ندارد و یک بار هم از جنگل های محدوده شهرستان خود بازدید نکرده است؟ مگر با کت و شلوار اتو کرده، کفش واکس زده و پشت میز نشینی می شود در منابع طبیعی مدیریت کرده و از انفال حفاظت نمود؟
آقایی با تاکید بر اینکه بازرسی کل گیلان همیشه در کنار مدیران علی الخصوص مدیران منابع طبیعی، محیط زیست و امور اراضی بوده، افزود: این دلیل نمی شود که در مقابل تخریب جنگل ها و قاچاق چوب کوتاه بیاییم. هر درختی که غیر قانونی قطع گردد بازرسی بر علیه قرقبان و مدیر بالادستی آن اعلام جرم خواهد کرد.
بازرس کل استان گیلان به برخی مشکلات را در بدنه منابع طبیعی اشاره کرد و اظهار داشت: عدم برخورد اولیه با متصرفین، نظارت دقیق تر بر مسئولین حقوقی در شهرستان ها، نظارت دقیق تر و با جدیت بیشتر نسبت به قرقبانان، تعیین تکلیف چوب های دپو شده در ادارات شهرستانی و تفکیک و ارزش گذاری چوب های ضبط شده از قاچاقچیان و مزایده و مناقصه ها از مواردی است که باید در مدیریت جدید بیشتر به آنها پرداخته شود.
وی با اشاره به این موضوع که عموماً پرچمداران منابع طبیعی در استان و شهرستان ها افراد سالم و کاردان و مسئولیت پذیری هستند، تاکید کرد: ولی همان تعداد محدود و انگشت شمار که به دنبال فساد در بدنه هستند هم زیاد است و باید به شدت با آنها برخود شود و ریشه فساد را کند تا نتوانند خدمات صادقانه دیگران را کمرنگ کنند.
{{name}}
{{content}}